Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Jojo Kwooma Jack FC
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 21.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Park-Hyuon verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Li is nu in balbezit. Lee-Li met een sublieme pass. Cheng-Doo rent richting de bal. Cheng-Doo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kyu-Kyuong onderschept slim de pass. Lee-Li rent richting de bal. Lee-Li met een sublieme pass. Cheng-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Doo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Li-Lee is nu in balbezit. Cheng-Doo onderschept slim de pass. Cheng-Doo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yong-Kun de bal onder controle te krijgen. Chan-Do werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Kwooma - Jack FC 0:1

35e minuut.
Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun geeft een lange en hoge pass. Li-Lee heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Doo verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Doo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Yong-Kun passt de bal in één keer door. Kyu-Song heeft problemen om de bal te vangen. Chyu-Yong rent richting de bal. Kyu-Song onderschept slim de pass. Kyu-Song draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Jojo Kwooma 56%, Jack FC 44%.
96.Jojo Kwooma - Jack FC 0:1

71e minuut.
Li-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Hyuon verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Park rent richting de bal. Park-Hyuon onderschept slim de pass. Park-Hyuon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cheng-Doo is nu in balbezit. Yong-Kun is nu in balbezit. Cheng-Doo onderschept slim de pass. Lee-Li is nu in balbezit. Lee-Li schiet op doel. Chan-Do kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Jojo Kwooma 63%, Jack FC 37%.
96.Jojo Kwooma - Jack FC 0:1