Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKFT Mingak 1.Chunn Kwoo-Buk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Han-Cheng rent richting de bal. Han-Cheng passt de bal in één keer door. Chyu-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Kwo onderschept slim de pass. Ling-Kwo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKFT Mingak - 1.Chunn Kwoo-Buk 0:1

20e minuut.
Han-Hyu onderschept slim de pass. Park-Sun is nu in balbezit. Han-Hyu onderschept slim de pass. Han-Hyu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKFT Mingak - 1.Chunn Kwoo-Buk 1:1

45e minuut.
Hamato passt de bal in één keer door. Han-Cheng rent richting de bal. Han-Cheng passt de bal zonder na te denken. Han-Hyu is nu in balbezit. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKFT Mingak 29%, 1.Chunn Kwoo-Buk 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKFT Mingak - 1.Chunn Kwoo-Buk 1:1

52e minuut.
Cheng-Tea geeft een hoge lob. Han-Hyu rent richting de bal. Han-Hyu probeert naar een medespeler te passen. Ling-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Choi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Han-Sing speelt de bal door. Ling-Choi is nu in balbezit. Park-Sun verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Hyu onderschept slim de pass. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Son verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Park-Sun is nu in balbezit. Han-Hyu onderschept slim de pass. Han-Hyu met een sublieme pass. Ling-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Choi draait met de bal, schiet en ... Hwan-Son bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SKFT Mingak - 1.Chunn Kwoo-Buk 2:1

68e minuut.
Ling-Kwo speelt de bal door. Klungelig pakt Hayun de bal. Ling-Choi rent richting de bal. Ling-Choi haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Son probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Wang-Hyuong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soo-Tae komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKFT Mingak 49%, 1.Chunn Kwoo-Buk 51%.
SKFT Mingak - 1.Chunn Kwoo-Buk 2:1