Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Any-Any Hee Chunngong Heechu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Yong-Bum onderschept slim de pass. Yong-Bum passt de bal met de wreef. Lo-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Young haalt uit met een fantastische trap. Dae-Kim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Any-Any Hee - Chunngong Heechu 0:1

4e minuut.
Hwan-Yang is nu in balbezit. Sun-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Sun-Li speelt de bal door. Ling-Song is nu in balbezit. Ling-Song haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Any-Any Hee - Chunngong Heechu 1:1

5e minuut.
Sun-Li met een sublieme pass. Ling-Song rent richting de bal. Hanata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Song haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lo-Young rent richting de bal. Lo-Young passt de bal met de wreef. Daar is Sung-Byung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong-Bum rent richting de bal. Yong-Bum schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hwan-Yang is nu in balbezit. Sun-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Sun-Li passt de bal met de wreef. Ling-Song rent richting de bal. Ling-Song haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Any-Any Hee - Chunngong Heechu 2:1

25e minuut.
Sung-Byung geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwon-Uk met een snelle inworp. Yong-Bum rent richting de bal. Yong-Bum geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kwon-Uk met een sublieme pass. Yong-Bum rent richting de bal. Sung-Byung rent richting de bal. Yong-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Yong-Bum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Any-Any Hee 68%, Chunngong Heechu 32%.
Any-Any Hee - Chunngong Heechu 2:1

69e minuut.
Yong-Bum is nu in balbezit. Hiu-Hyu is nu in balbezit. Yong-Bum onderschept slim de pass. Lo-Young is nu in balbezit. Lo-Young schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Hiu-Hyu met de inworp. Yong-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Bum probeert naar een medespeler te passen. Hanata is nu in balbezit. Hanata geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kwoon-Sing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sun-Li probeert de bal met de borst te controleren. Sun-Li geeft een hoge lob. Ling-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sing draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Any-Any Hee 46%, Chunngong Heechu 54%.
Any-Any Hee - Chunngong Heechu 2:1