Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKFT Mingak Jack FC
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Inworp. Gatamake zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Han-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Li onderschept slim de pass. Lee-Li geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Han-Cheng onderschept slim de pass. Han-Cheng probeert naar een medespeler te passen. Hyun probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Doo heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Doo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Han-Cheng is nu in balbezit. Kyu-Kyuong is nu in balbezit. Han-Cheng verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Hyu is nu in balbezit. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cheng-Hyuon trapt de bal weg. Chyu-Won geeft een lange en hoge pass. Hyun rent richting de bal. Han-Hyu onderschept slim de pass. Han-Hyu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKFT Mingak 54%, Jack FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKFT Mingak - Jack FC 0:0

47e minuut.
Inworp. Kwon-Tae met een snelle inworp. Kyu-Kyuong rent richting de bal. Han-Hyu verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Hyuon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ling-Choi rent richting de bal. Ling-Choi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKFT Mingak - Jack FC 1:0

66e minuut.
Kyu-Kyuong probeert naar een medespeler te passen. Kwon-Tae bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Tae geeft de bal voor. Klungelig pakt Han-Sing de bal. Park-Sin geeft een hoge lob. Dae-Kyu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Han-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kyu-Kyuong. Han-Hyu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chyu-Won zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ling-Choi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKFT Mingak - Jack FC 2:0

74e minuut.
Kwon-Tae onderschept slim de pass. Kwon-Tae geeft de bal voor. Cheng-Doo is nu in balbezit. Cheng-Doo schiet op doel. Dae-Kyu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKFT Mingak - Jack FC 2:1

84e minuut.
Cheng-Hyuon trapt de bal weg. Chyu-Won kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tae-Byung de bal onder controle te krijgen. Ling-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Choi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKFT Mingak 48%, Jack FC 52%.
SKFT Mingak - Jack FC 2:1