Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 12:30
  • Competitiewedstrijd: K3-League.03
  • Stadion: kukiku Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2752
kukiku Bukgong Kwoojo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.6
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Cheng-Kun met de inworp. Soo-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Sing maakt een afschuwelijke overtreding. Soo-Byung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soo-Byung zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
kukiku - Bukgong Kwoojo 0:1

10e minuut.
Jae-Jin kopt de bal weg. Park-Sing heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lee-Gui. Lee-Gui krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Soo-Byung probeert naar een medespeler te passen. Jee-Son is nu in balbezit. Yang-Uan is nu in balbezit. Jee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Yang-Uan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Park-Sing de bal. Park-Sing passt de bal met de wreef. Kyuong-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Lee haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kukiku - Bukgong Kwoojo 1:1

37e minuut.
Soo-Byung geeft de bal voor. Jee-Son heeft problemen om de bal te vangen. Sun is nu in balbezit. Jee-Son onderschept slim de pass. Jee-Son draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lee-Gui rent richting de bal. Park-Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Sing speelt de bal door. Kyuong-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kukiku - Bukgong Kwoojo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kukiku 50%, Bukgong Kwoojo 50%.
kukiku - Bukgong Kwoojo 2:1

68e minuut.
Lo-Yang probeert naar een medespeler te passen. Jae-Jin is nu in balbezit. Jae-Jin probeert naar een medespeler te passen. Park-Sing is nu in balbezit. Park-Sing geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
kukiku - Bukgong Kwoojo 3:1

83e minuut.
Lo-Yang heeft problemen om de bal te vangen. Soo-Byung is nu in balbezit. Met opzet legt Park-Sing zijn tegenspeler op de grond. Park-Sing krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kukiku 55%, Bukgong Kwoojo 45%.
kukiku - Bukgong Kwoojo 3:1