Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCF Jangma Bukgong Kwoojo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.7
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sun-Doo met de inworp. Jee-Kyu geeft een lange en hoge pass. Yang-Sin heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ... Yang-Sin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Yang-Sin probeert de bal aan de voet te houden. Hiu-Young is nu in balbezit. Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin schiet op doel. Hiu-Young probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SCF Jangma - Bukgong Kwoojo 1:0

11e minuut.
Jee-Kyu is nu in balbezit. Jee-Kyu passt de bal met de wreef. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ... Yang-Sin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Young probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dae-Ui is nu in balbezit. Dae-Ui passt de bal zonder na te denken. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hyu-Lee kopt de bal weg. Hiu-Young heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCF Jangma - Bukgong Kwoojo 2:0

42e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young met een sublieme pass. Choi-Kahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Han-Bum met een snelle inworp. Daar is Soo-Byung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soo-Byung passt de bal met de wreef. Cheng-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Kun geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCF Jangma 41%, Bukgong Kwoojo 59%.
SCF Jangma - Bukgong Kwoojo 2:0

62e minuut.
Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Ui onderschept slim de pass. Dae-Ui probeert naar een medespeler te passen. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCF Jangma 33%, Bukgong Kwoojo 67%.
SCF Jangma - Bukgong Kwoojo 2:0