Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buchoonbuk Heemingjo kukiku
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Song speelt de bal door. Byung-Doo rent richting de bal. Byung-Doo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Heemingjo - kukiku 1:0

39e minuut.
Yong-Li rent richting de bal. Lo-Yang onderschept slim de pass. Lo-Yang met een sublieme pass. Kyuong-Lee rent richting de bal. Kyuong-Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buchoonbuk Heemingjo - kukiku 1:1

42e minuut.
Kyuong-Lee kopt de bal weg. Kyuong-Yo rent richting de bal. Uk-Song tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uk-Song krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonbuk Heemingjo 53%, kukiku 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buchoonbuk Heemingjo - kukiku 1:1

50e minuut.
Soo-Kwon met een sublieme pass. Lo-Yang is nu in balbezit. Lo-Yang probeert naar een medespeler te passen. Kyuong-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Lee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lo-Yang speelt de bal door. Park-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Li begaat een overtreding. Chan-Li krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Yong-Li met een snelle inworp. Wang-Song rent richting de bal. Wang-Song geeft een lange en hoge pass. Byung-Doo rent richting de bal. Byung-Doo haalt uit met een fantastische trap. Choi-Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Heemingjo - kukiku 2:1

69e minuut.
Chan-Li geeft de bal voor. Uk-Song probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Park-Sing is nu in balbezit. Kyuong-Lee is nu in balbezit. Kyuong-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kyuong-Yo geeft de bal voor. Yong-Li is nu in balbezit. Met opzet legt Park-Sing zijn tegenspeler op de grond. Park-Sing krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kyung-Won geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hiu-Hyuong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Song is nu in balbezit. Song geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Park-Sing is nu in balbezit. Park-Sing probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yang-Uan de bal. Song onderschept slim de pass. Song haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonbuk Heemingjo 45%, kukiku 55%.
Buchoonbuk Heemingjo - kukiku 2:1