Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Jojo Jangmachu Buchoonjo Kwoochu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Dae-Song speelt de bal door. Wang-Choi is nu in balbezit. Wang-Choi speelt de bal door. Hiu-Hyuong rent richting de bal. Hiu-Hyuong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dae-Song geeft een hoge lob. Hiu-Hyuong rent richting de bal. Hiu-Hyuong passt de bal zonder na te denken. Kwoon-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Young schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Song kopt de bal weg. Mong-Joon heeft problemen om de bal te vangen. Lee-Gong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Gong haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tae-Lee de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Jangmachu - Buchoonjo Kwoochu 0:1

35e minuut.
Cheng-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Do verovert de bal door een tackle van achteren. Sung-Do geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hiu-Hyuong de bal. Hiu-Hyuong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
96.Jojo Jangmachu - Buchoonjo Kwoochu 1:1

39e minuut.
Soo-Uk met een snelle inworp. Hiu-Wang speelt de bal door. Daar is Lee-Gong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuyen rent richting de bal. Chuyen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Lee-Gong passt de bal zonder na te denken. Son-Joon is nu in balbezit. Son-Joon geeft de bal voor. Hiu-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Hyuong haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Jojo Jangmachu 53%, Buchoonjo Kwoochu 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
96.Jojo Jangmachu - Buchoonjo Kwoochu 1:1

46e minuut.
Dae-Song probeert naar een medespeler te passen. Lo-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Sin met een sublieme pass. Hiu-Hyuong rent richting de bal. Hiu-Hyuong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Jangmachu - Buchoonjo Kwoochu 2:1

49e minuut.
Son-Joon verovert de bal door een tackle van achteren. Son-Joon met een sublieme pass. Daar is Lee-Gong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Gong schiet op doel. Cheng-Dea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wang-Lee bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Dae-Song geeft de bal voor. Cheng-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Hyuong verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu-Hyuong schiet op doel. Yang-Bum probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kwoon-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Young passt de bal met de wreef. Hiu-Hyuong rent richting de bal. Hiu-Hyuong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Mong-Joon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Son-Joon met een snelle inworp. Chuyen rent richting de bal. Chuyen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Hiu-Wang de bal. Dae-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Dae-Song probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Young is nu in balbezit. Kwoon-Young geeft een lange en hoge pass. Hiu-Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Hiu-Wang passt de bal met de wreef. Mong-Joon rent richting de bal. Mong-Joon passt de bal met de wreef. Hiu-Hyuong rent richting de bal. Hiu-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Jojo Jangmachu 40%, Buchoonjo Kwoochu 60%.
96.Jojo Jangmachu - Buchoonjo Kwoochu 2:1