Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buchoonbuk Heemingjo Buchoonjo Kwoochu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Byung-Doo rent richting de bal. Song rent richting de bal. Byung-Doo is nu in balbezit. Song is nu in balbezit. Song haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Wang-Song onderschept slim de pass. Wang-Song met een sublieme pass. Byung-Doo rent richting de bal. Byung-Doo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Heemingjo - Buchoonjo Kwoochu 1:0

12e minuut.
Hiu-Hyuong onderschept slim de pass. Song speelt de bal door. Byung-Doo is nu in balbezit. Byung-Doo schiet op doel. Hiu-Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Chan-Son probeert naar een medespeler te passen. Song is nu in balbezit. Song speelt de bal door. Byung-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Byung-Doo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Heemingjo - Buchoonjo Kwoochu 2:0

38e minuut.
Son-Joon is nu in balbezit. Son-Joon met een sublieme pass. Lee-Gong rent richting de bal. Chuyen rent richting de bal. Chuyen schiet op doel. Chan-Son kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonbuk Heemingjo 47%, Buchoonjo Kwoochu 53%.
Buchoonbuk Heemingjo - Buchoonjo Kwoochu 2:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chan-Son trapt de bal weg van het doel. Hiu-Hyuong kopt de bal weg. Song is nu in balbezit. Song geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hiu-Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu-Wang probeert naar een medespeler te passen. Chuyen is nu in balbezit. Lee-Gong rent richting de bal. Lee-Gong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yong-Li speelt de bal door. Soo-Uk rent richting de bal. Song onderschept slim de pass. Song draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Heemingjo - Buchoonjo Kwoochu 3:0

85e minuut.
Han-Song geeft de bal voor. Inworp. Hiu-Hyuong met de inworp. Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Song geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonbuk Heemingjo 63%, Buchoonjo Kwoochu 37%.
Buchoonbuk Heemingjo - Buchoonjo Kwoochu 3:0