Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Jojo Jangmachu Anyengwon Mingbuk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen average
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Kwoon-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Hyuong is nu in balbezit. Kwoon-Young rent richting de bal. Hiu-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Hyuong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Jangmachu - Anyengwon Mingbuk 1:0

17e minuut.
Cheng-Hyuong rent richting de bal. Son-Li onderschept slim de pass. Han-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Kun draait met de bal, schiet en ... Tae-Lee probeert de bal aan de voet te houden. Wang-Lee bokst de bal weg. Tae-Lee rent richting de bal. Han-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Kun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
96.Jojo Jangmachu - Anyengwon Mingbuk 1:1

42e minuut.
Han-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kun probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Hyuong is nu in balbezit. Cheng-Hyuong draait met de bal, schiet en ... Wang-Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Jangmachu - Anyengwon Mingbuk 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Jojo Jangmachu 62%, Anyengwon Mingbuk 38%.
96.Jojo Jangmachu - Anyengwon Mingbuk 1:2

49e minuut.
Son-Li speelt de bal door. Wang-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyu-Lee is nu in balbezit. Wang-Choi verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Choi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Zuhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiu-Hyuong is nu in balbezit. Hiu-Hyuong haalt uit met een fantastische trap. Hakira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
96.Jojo Jangmachu - Anyengwon Mingbuk 2:2

71e minuut.
Bum-Kun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Han-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Lee legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Han-Kun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Han-Kun legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Han-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kun geeft een lange en hoge pass. Daar is Dae-Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Hyuong haalt uit met een fantastische trap. Wang-Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Bum-Kun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Han-Kun geeft een hoge lob. Cheng-Dea heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Hyuong rent richting de bal. Cheng-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Jangmachu - Anyengwon Mingbuk 2:3

79e minuut.
Hakira met een sublieme pass. Son-Li rent richting de bal. Han-Sing begaat een overtreding. Han-Sing krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Jojo Jangmachu 44%, Anyengwon Mingbuk 56%.
96.Jojo Jangmachu - Anyengwon Mingbuk 2:3