Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odl Boys FC Douala
523 Tactiek campeonnes
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.1 gemiddelde waardering 37.4
average Schieten weak
average Passen good
average Verdedigen average


1e minuut.
Angounou geeft een lange en hoge pass. Tchimtchoua rent richting de bal. Amedei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Amedei moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Amedei schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh geeft de bal voor. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odl Boys - FC Douala 0:1

26e minuut.
Kamga passt de bal zonder na te denken. Timba geeft de bal voor. Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu draait met de bal, schiet en ... Szabadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odl Boys - FC Douala 0:2

38e minuut.
Daar is Gathuessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukulu is nu in balbezit. Kukulu geeft de bal voor. Kitieu rent richting de bal. Kitieu draait met de bal, schiet en ... Szabadi bokst de bal weg.

42e minuut.
Angounou geeft een lange en hoge pass. Daar is Puiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamga met een sublieme pass. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh haalt uit met een fantastische trap. Szabadi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odl Boys 77%, FC Douala 23%.
Odl Boys - FC Douala 0:2

46e minuut.
Gardynik komt het veld opgelopen. Tsoupras komt het veld opgelopen. Toderaşca komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kamga heeft problemen om de bal te vangen. Kamga probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca speelt de bal door. Kitieu rent richting de bal. Kitieu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca passt de bal met de wreef. Gardynik rent richting de bal. M`Beh verovert de bal door een tackle van achteren. M`Beh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Gardynik geeft een hoge lob. Inworp. Timba met de inworp. Kamga rent richting de bal. Kamga geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kitieu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Odl Boys - FC Douala 0:3

59e minuut.
Assaga verovert de bal door een tackle van achteren. Assaga probeert naar een medespeler te passen. Angounou is nu in balbezit. Trevisan rent richting de bal. Trevisan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Toderaşca probeert naar een medespeler te passen. Trevisan rent richting de bal. Assaga begaat een overtreding. Assaga krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Assaga onderschept slim de pass. Assaga geeft een hoge lob. Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kitieu de bal. Kitieu haalt uit met een fantastische trap. Szabadi bokst de bal weg.

70e minuut.
Kukulu geeft een lange en hoge pass. M`Beh is nu in balbezit. Met opzet legt Tsoupras zijn tegenspeler op de grond. Tsoupras krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Tsoupras neemt vlug de vrije trap. Tchimtchoua is nu in balbezit. Trevisan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trevisan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Palucci heeft problemen om de bal te vangen. Palucci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukulu met een snelle inworp. Timba geeft de bal voor. Szabadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Timba passt de bal in één keer door. Kamga is nu in balbezit. Kamga met een sublieme pass. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh schiet op doel. Szabadi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odl Boys 63%, FC Douala 37%.
Odl Boys - FC Douala 0:3