Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHRISC ABAD Fc
Arrow Tactiek 532
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 32.3
zwak Schieten goed
slecht Passen slecht
matig Verdedigen matig


1e minuut.
da Mama passt de bal zonder na te denken. Harb rent richting de bal. Harb passt de bal in één keer door. Sierny is nu in balbezit. Sierny draait met de bal, schiet en ... Pořezal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Figurski passt de bal zonder na te denken. Harb rent richting de bal. Harb probeert naar een medespeler te passen. Sierny is nu in balbezit. Sierny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mosinzon passt de bal in één keer door. Dieltiens rent richting de bal. Figurski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Figurski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Figurski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Laluz passt de bal met de wreef. Pias rent richting de bal. Tumi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tumi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Moutchen probeert naar een medespeler te passen. Ekoh is nu in balbezit. Ekoh geeft een lange en hoge pass. Daar is Sierny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tsopzang probeert naar een medespeler te passen. Tsopzang met een sublieme pass. Sierny is nu in balbezit. Harb rent richting de bal. Harb haalt uit met een fantastische trap. Pořezal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHRISC - ABAD Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHRISC 59%, ABAD Fc 41%.
CHRISC - ABAD Fc 0:1

51e minuut.
Laluz geeft de bal voor. Daar is Janvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieltiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieltiens draait met de bal, schiet en ... Janvier probeert de bal aan de voet te houden. Wostal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Moutchen verovert de bal door een tackle van achteren. Moutchen passt de bal met de wreef. Çamlık rent richting de bal. Harb verovert de bal door een tackle van achteren. Harb schiet op doel. Pořezal bokst de bal weg. Sierny is nu in balbezit. Sierny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHRISC - ABAD Fc 0:2

77e minuut.
Sierny is nu in balbezit. Met opzet legt Ridong zijn tegenspeler op de grond. Sierny raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tumi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Doeltrap. Pořezal met een harde bal richting middenveld. Moutchen kopt de bal weg. Tsopzang geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHRISC 49%, ABAD Fc 51%.
CHRISC - ABAD Fc 0:2