Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rhinocéros Mystérieux Moutons
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 22.1
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Gathuessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribouem begaat een overtreding. Gathuessi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gathuessi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt N`Kembe de bal. Youmessi onderschept slim de pass. Youmessi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Iya bereikt de bal nog maar net als eerste. Iya met een sublieme pass. N`Kembe heeft problemen om de bal te vangen. Youmessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Youmessi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Iya speelt de bal door. N`Toh is nu in balbezit. N`Toh passt de bal met de wreef. Youmessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Youmessi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Iya speelt de bal door. M`Belé bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé geeft de bal voor. Youmessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Youmessi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rhinocéros - Mystérieux Moutons 1:0

42e minuut.
Perrier passt de bal met de wreef. Youmessi rent richting de bal. N`Kembe verovert de bal door een tackle van achteren. M`Belé onderschept slim de pass. M`Belé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rhinocéros 46%, Mystérieux Moutons 54%.
FC Rhinocéros - Mystérieux Moutons 1:0

51e minuut.
Tignyemb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manga bereikt de bal nog maar net als eerste. Manga met een sublieme pass. M`Belé rent richting de bal. M`Belé draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Manga is nu in balbezit. Manga geeft de bal voor. Onana bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé verovert de bal door een tackle van achteren. M`Belé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kesseng heeft problemen om de bal te vangen. M`Belé rent richting de bal. Youmessi rent richting de bal. Youmessi draait met de bal, schiet en ... Awala probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rhinocéros 47%, Mystérieux Moutons 53%.
FC Rhinocéros - Mystérieux Moutons 1:0