Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHRISC Odl Boys
Arrow Tactiek 523
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 28.2
average Schieten poor
poor Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Tsoupras probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca speelt de bal door. Klungelig pakt Puiu de bal. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Pořezal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Atasoylu speelt de bal door. Ridong rent richting de bal. Gathuessi begaat een overtreding. Gathuessi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ridong onderschept slim de pass. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu met een sublieme pass. Tsoupras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsoupras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Palucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Palucci geeft een hoge lob. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Pořezal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHRISC - Odl Boys 0:1

31e minuut.
Astier speelt de bal door. Laluz rent richting de bal. Laluz met een sublieme pass. da Mama bereikt de bal nog maar net als eerste. da Mama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tsoupras verovert de bal door een tackle van achteren. Tsoupras passt de bal in één keer door. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Çamlık trapt de bal weg. Puiu kopt de bal weg. Atasoylu rent richting de bal. Tsoupras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsoupras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gardynik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHRISC 55%, Odl Boys 45%.
CHRISC - Odl Boys 0:1

54e minuut.
Klungelig pakt Chrzanowski de bal. Atasoylu speelt de bal door. Chrzanowski is nu in balbezit. Chrzanowski haalt uit met een fantastische trap. Pořezal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHRISC - Odl Boys 0:2

56e minuut.
Puiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Toderaşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca speelt de bal door. Chrzanowski rent richting de bal. Chrzanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca met een sublieme pass. Chrzanowski is nu in balbezit. Chrzanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHRISC - Odl Boys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHRISC 60%, Odl Boys 40%.
CHRISC - Odl Boys 0:3