Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dangereux Diables Mystérieux Moutons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Momo probeert naar een medespeler te passen. Toubé is nu in balbezit. Toubé geeft een hoge lob. Kamtchoum rent richting de bal. Kamtchoum schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toubé met de inworp. N`Joh speelt de bal door. M`Belé is nu in balbezit. M`Belé schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dangereux Diables - Mystérieux Moutons 0:1

30e minuut.
Meke rent richting de bal. Meke geeft een hoge lob. Essomba bereikt de bal nog maar net als eerste. Essomba schiet op doel. Kamtchoum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
N`Kembe trapt de bal weg. Abah kopt de bal weg. Daar is Dikoume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamtchoum rent richting de bal. Kamtchoum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Toubé is nu in balbezit. Abah bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Joh begaat een overtreding. N`Joh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangereux Diables 50%, Mystérieux Moutons 50%.
Dangereux Diables - Mystérieux Moutons 0:1

49e minuut.
Momo verovert de bal door een tackle van achteren. Momo geeft de bal voor. Bekombo is nu in balbezit. M`Belé onderschept slim de pass. M`Belé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
N`Toh geeft een lange en hoge pass. N`Joh bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Joh met een sublieme pass. Kamtchoum rent richting de bal. Kamtchoum draait met de bal, schiet en ... Ekonga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Meke rent richting de bal. Meke geeft de bal voor. N`Joh kopt de bal weg. Kamtchoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamtchoum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ekonga met een harde bal richting middenveld. Abah kopt de bal weg. Toubé probeert de bal met de borst te controleren. M`Belé rent richting de bal. M`Belé haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Kesseng probeert de bal aan de voet te houden. Abah rent richting de bal. Abah passt de bal in één keer door. M`Belé bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé draait met de bal, schiet en ... Jouabe bokst de bal weg.

83e minuut.
Manga is nu in balbezit. Meke begaat een overtreding. Manga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kesseng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bekombo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van M`Belé. M`Belé krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangereux Diables 43%, Mystérieux Moutons 57%.
Dangereux Diables - Mystérieux Moutons 0:1