Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shammah FC FC Rhinocéros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Ali rent richting de bal. M`Belé verovert de bal door een tackle van achteren. M`Belé passt de bal met de wreef. Youmessi rent richting de bal. Youmessi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

2e minuut.
Iya speelt de bal door. Enanga rent richting de bal. N`Guimbat is nu in balbezit. Enanga geeft de bal voor. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier geeft de bal voor. Youmessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Youmessi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shammah FC - FC Rhinocéros 0:1

6e minuut.
M`Belé probeert naar een medespeler te passen. Nyamsi is nu in balbezit. Met opzet legt Perrier zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Perrier naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gathuessi met de inworp. Ribouem probeert de bal met de borst te controleren. M`Belé is nu in balbezit. M`Belé geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Iya is nu in balbezit. Lontchi verovert de bal door een tackle van achteren. Tignyemb probeert naar een medespeler te passen. Ali is nu in balbezit. Ali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shammah FC 45%, FC Rhinocéros 55%.
Shammah FC - FC Rhinocéros 0:1

52e minuut.
Somko onderschept slim de pass. Iya onderschept slim de pass. Iya passt de bal met de wreef. Youmessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Youmessi haalt uit met een fantastische trap. Tombi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Youmessi met een sublieme pass. M`Belé is nu in balbezit. Somko onderschept slim de pass. Youmessi onderschept slim de pass. Youmessi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Iya de bal. Lontchi begaat een overtreding. Iya raakt geblesseerd tijdens het duel. Iya met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Midjam de bal. Youmessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Youmessi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shammah FC 58%, FC Rhinocéros 42%.
Shammah FC - FC Rhinocéros 0:1