Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Douala CHRISC
campeonnes Tactiek Arrow
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 25.4
weak Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen weak


4e minuut.
Daar is Çamlık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu schiet op doel. Mosinzon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - CHRISC 1:0

6e minuut.
M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. Timba is nu in balbezit. Timba passt de bal met de wreef. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu draait met de bal, schiet en ... Pořezal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - CHRISC 2:0

16e minuut.
Dieltiens rent richting de bal. Assaga verovert de bal door een tackle van achteren. Assaga geeft een hoge lob. Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tchimtchoua geeft een hoge lob. Klungelig pakt Çamlık de bal. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh schiet op doel. Pořezal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Mosinzon trapt de bal weg van het doel. Timba met een sublieme pass. Kitieu heeft problemen om de bal te vangen. Kitieu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kamga geeft de bal voor. Kitieu kopt de bal weg. Klungelig pakt Çamlık de bal. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tchimtchoua met een sublieme pass. Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu haalt uit met een fantastische trap. Çamlık probeert de bal aan de voet te houden. Pořezal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Timba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu haalt uit met een fantastische trap. Çamlık probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kukulu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Inworp. Parralo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamga rent richting de bal. da Mama onderschept slim de pass. da Mama geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Angounou rent richting de bal. Angounou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parralo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Mama geeft de bal voor. Kouamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Betala geeft een hoge lob. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - CHRISC 3:0

37e minuut.
Mosinzon bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh verovert de bal door een tackle van achteren. M`Beh met een sublieme pass. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - CHRISC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Douala 29%, CHRISC 71%.
FC Douala - CHRISC 4:0

47e minuut.
Tchimtchoua probeert naar een medespeler te passen. Kamga is nu in balbezit. Kamga passt de bal in één keer door. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
M`Beh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Laluz de bal. Timba is nu in balbezit. Timba haalt uit met een fantastische trap. Kitieu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Çamlık de bal. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh passt de bal in één keer door. Kamga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dieltiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieltiens geeft een hoge lob. Kamga heeft problemen om de bal te vangen. da Mama rent richting de bal. da Mama schiet op doel. Kouamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Timba heeft problemen om de bal te vangen. Timba probeert naar een medespeler te passen. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Çamlık de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Timba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kitieu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

59e minuut.
Kukulu kopt de bal weg. Timba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mosinzon de bal. Kitieu rent richting de bal. Kitieu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Çamlık geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukulu met een snelle inworp. Timba bereikt de bal nog maar net als eerste. Timba geeft een hoge lob. Pořezal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mosinzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Beh rent richting de bal. M`Beh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - CHRISC 5:0

78e minuut.
Klungelig pakt M`Beh de bal. M`Beh passt de bal zonder na te denken. Ridong rent richting de bal. Kamga verovert de bal door een tackle van achteren. Kamga geeft een hoge lob. Pořezal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu draait met de bal, schiet en ... Pořezal bokst de bal weg.

82e minuut.
Kukulu kopt de bal weg. Timba rent richting de bal. Timba met een sublieme pass. Kitieu rent richting de bal. Kitieu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Çamlık onderschept slim de pass. Çamlık geeft de bal voor. Timba probeert de bal aan de voet te houden. Kitieu rent richting de bal. Kitieu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
M`Beh rent richting de bal. M`Beh geeft de bal voor. Lehmikangas heeft problemen om de bal te vangen. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - CHRISC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Douala 23%, CHRISC 77%.
FC Douala - CHRISC 6:0