Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rhinocéros Dangereux Diables
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Gathuessi is nu in balbezit. Dikoume verovert de bal door een tackle van achteren. Dikoume probeert naar een medespeler te passen. Kamtchoum rent richting de bal. Kamtchoum schiet op doel. Owona bokst de bal weg.

9e minuut.
Binya onderschept slim de pass. Youmessi onderschept slim de pass. Youmessi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bekombo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rhinocéros - Dangereux Diables 1:0

13e minuut.
N`Joh speelt de bal door. N`Jie is nu in balbezit. N`Jie passt de bal zonder na te denken. Youmessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Youmessi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gathuessi rent richting de bal. Iya is nu in balbezit. Dikoume tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dikoume krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Dikoume probeert naar een medespeler te passen. Kamtchoum rent richting de bal. Onana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamtchoum verovert de bal door een tackle van achteren. Kamtchoum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Binya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meke geeft de bal voor. Daar is Tignyemb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamtchoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamtchoum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rhinocéros - Dangereux Diables 1:1

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jouabe trapt de bal weg van het doel. N`Joh kopt de bal weg. Kamtchoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamtchoum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Binya de bal. M`Belé is nu in balbezit. M`Belé passt de bal met de wreef. Youmessi rent richting de bal. Youmessi haalt uit met een fantastische trap. Jouabe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rhinocéros 42%, Dangereux Diables 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rhinocéros - Dangereux Diables 1:1

50e minuut.
Djom geeft een lange en hoge pass. Inworp. Essomba met de inworp. Dikoume is nu in balbezit. Dikoume draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Timba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dikoume is nu in balbezit. Dikoume draait met de bal, schiet en ... Owona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Iya passt de bal zonder na te denken. Gathuessi rent richting de bal. Met opzet legt N`Joh zijn tegenspeler op de grond. N`Joh krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Tignyemb passt de bal zonder na te denken. Inworp. Toubé met de inworp. Essomba is nu in balbezit. Essomba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Binya is nu in balbezit. Gathuessi bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Joh maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, N`Joh moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! N`Joh schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Binya bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé onderschept slim de pass. M`Belé passt de bal in één keer door. Youmessi is nu in balbezit. Youmessi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rhinocéros - Dangereux Diables 2:1

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Binya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier verovert de bal door een tackle van achteren. Perrier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bekombo trapt de bal weg van het doel. Essomba kopt de bal weg. Klungelig pakt Dikoume de bal. Kamtchoum is nu in balbezit. Kamtchoum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Djom geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Essomba met de inworp. Dikoume bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikoume haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rhinocéros 54%, Dangereux Diables 46%.
FC Rhinocéros - Dangereux Diables 2:1