Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ac bernet Galaxy Foot
523 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Fogang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Makanda de bal. Edjoa is nu in balbezit. Edjoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ac bernet - Galaxy Foot 1:0

22e minuut.
Madi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baning is nu in balbezit. Madi onderschept slim de pass. Ribouem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribouem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Adissa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. M`Barga geeft de bal voor. Klungelig pakt Bella de bal. Ribouem krijgt zijn hoofd ertegen. Timba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac bernet 51%, Galaxy Foot 49%.
ac bernet - Galaxy Foot 1:0

54e minuut.
Adissa geeft een hoge lob. Fogang kopt de bal weg. Fonlon is nu in balbezit. Fonlon schiet op doel. Fandja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ac bernet - Galaxy Foot 2:0

66e minuut.
Ribouem passt de bal met de wreef. N`Guewa rent richting de bal. N`Guewa speelt de bal door. Madi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ac bernet - Galaxy Foot 2:1

72e minuut.
Ribouem speelt de bal door. Madi rent richting de bal. Toumou rent richting de bal. Ribouem verovert de bal door een tackle van achteren. Ribouem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ac bernet - Galaxy Foot 2:2

80e minuut.
Ribouem is nu in balbezit. Timba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Essame de bal. Fonlon is nu in balbezit. Fonlon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Madi rent richting de bal. Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Madi verovert de bal door een tackle van achteren. Madi draait met de bal, schiet en ... Timba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac bernet 58%, Galaxy Foot 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ac bernet - Galaxy Foot 2:2