Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BORDO GANGS Magicals
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Eko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bamal met de inworp. Aoudou is nu in balbezit. Aoudou geeft een hoge lob. Djoubairou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Tchokouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayaka verovert de bal door een tackle van achteren. Bayaka probeert naar een medespeler te passen. N`Djitap rent richting de bal. N`Djitap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BORDO GANGS - Magicals 1:0

20e minuut.
Aoudou probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Midjam de bal. N`Djitap rent richting de bal. N`Djitap schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Aoudou passt de bal in één keer door. Bayaka is nu in balbezit. Bayaka probeert naar een medespeler te passen. Aoudou bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoudou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tchokouali rent richting de bal. Tchokouali passt de bal in één keer door. Bakono heeft problemen om de bal te vangen. Aoudou rent richting de bal. Aoudou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORDO GANGS 46%, Magicals 54%.
BORDO GANGS - Magicals 1:0

59e minuut.
Ayangma bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wandji geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tapoko rent richting de bal. Tapoko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tapoko passt de bal zonder na te denken. Wandji bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamal begaat een overtreding. Bamal krijgt een gele kaart. Wandji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wandji zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is N`Toh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yebga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
N`Gounou speelt de bal door. N`Djitap rent richting de bal. Ayangma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayangma krijgt een gele kaart.

87e minuut.
N`Gounou passt de bal in één keer door. N`Djitap is nu in balbezit. N`Djitap passt de bal zonder na te denken. Tapoko rent richting de bal. Tapoko draait met de bal, schiet en ... N`Dam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORDO GANGS 37%, Magicals 63%.
BORDO GANGS - Magicals 1:0