Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rhinocéros Odl Boys
Normal Tactiek 523
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 32.6
average Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Gawlicki heeft problemen om de bal te vangen. Puiu rent richting de bal. Puiu geeft een hoge lob. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan schiet op doel. Owona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rhinocéros - Odl Boys 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Trevisan de bal. Onana is nu in balbezit. Trevisan onderschept slim de pass. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. Owona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Gawlicki met een sublieme pass. Daar is Puiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puiu met een sublieme pass. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gathuessi kopt de bal weg. Puiu is nu in balbezit. Puiu passt de bal in één keer door. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rhinocéros - Odl Boys 0:2

19e minuut.
Djom bereikt de bal nog maar net als eerste. Djom geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gawlicki neemt de hoekschop. Trevisan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé onderschept slim de pass. Klungelig pakt Youmessi de bal. Youmessi haalt uit met een fantastische trap. Szabadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rhinocéros - Odl Boys 1:2

35e minuut.
Palucci passt de bal zonder na te denken. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu geeft de bal voor. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan schiet op doel. Owona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gawlicki zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rhinocéros - Odl Boys 1:3

45e minuut.
Atasoylu kopt de bal weg. M`Belé rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puiu. Puiu krijgt een gele kaart. Puiu geeft een hoge lob. Toderaşca komt het veld opgelopen. Tsoupras komt het veld opgelopen. Gardynik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rhinocéros 69%, Odl Boys 31%.
FC Rhinocéros - Odl Boys 1:3

46e minuut.
Puiu passt de bal met de wreef. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei met een sublieme pass. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan schiet op doel. Owona bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rhinocéros - Odl Boys 1:4

49e minuut.
Gathuessi is nu in balbezit. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca met een sublieme pass. Daar is Trevisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. Owona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amedei rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rhinocéros - Odl Boys 1:5

54e minuut.
Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca geeft de bal voor. Gathuessi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gathuessi is nu in balbezit. Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca met een sublieme pass. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Amedei is nu in balbezit. Amedei probeert naar een medespeler te passen. Trevisan rent richting de bal. Trevisan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rhinocéros - Odl Boys 1:6

70e minuut.
Toderaşca geeft de bal voor. Owona speelt de bal door. Dąbiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Youmessi is nu in balbezit. Youmessi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Toderaşca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Palucci de bal. Toderaşca geeft een hoge lob. Daar is Amedei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amedei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Trevisan de bal. Trevisan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rhinocéros - Odl Boys 1:7

83e minuut.
Daar is Gathuessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca speelt de bal door. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Gathuessi rent richting de bal. Gathuessi passt de bal met de wreef. Iya bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan verovert de bal door een tackle van achteren. Trevisan schiet op doel. Owona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rhinocéros - Odl Boys 1:8

87e minuut.
M`Belé bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé probeert naar een medespeler te passen. Iya rent richting de bal. Trevisan verovert de bal door een tackle van achteren. Trevisan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rhinocéros - Odl Boys 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rhinocéros 74%, Odl Boys 26%.
FC Rhinocéros - Odl Boys 1:9