Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABAD Fc BORDO GANGS
532 Tactiek 343
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 19.9
solid Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Harb rent richting de bal. Bakono verovert de bal door een tackle van achteren. Bakono speelt de bal door. N`Djitap rent richting de bal. N`Djitap haalt uit met een fantastische trap. Wostal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
N`Gounou is nu in balbezit. Moutchen verovert de bal door een tackle van achteren. Moutchen geeft de bal voor. Klungelig pakt Harb de bal. Harb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - BORDO GANGS 1:0

23e minuut.
Harb heeft problemen om de bal te vangen. Eko bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb onderschept slim de pass. Harb haalt uit met een fantastische trap. Djoubairou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - BORDO GANGS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABAD Fc 51%, BORDO GANGS 49%.
ABAD Fc - BORDO GANGS 2:0

58e minuut.
Moutchen geeft de bal voor. Klungelig pakt Ebongué de bal. Raiss rent richting de bal. Raiss draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - BORDO GANGS 3:0

59e minuut.
Ebongué geeft een hoge lob. Tsopzang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yebga rent richting de bal. Yebga geeft een hoge lob. Figurski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Raiss passt de bal zonder na te denken. Figurski is nu in balbezit. Figurski passt de bal in één keer door. Harb rent richting de bal. Harb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Raiss is nu in balbezit. Raiss geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eko de bal. Harb rent richting de bal. Harb haalt uit met een fantastische trap. Djoubairou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Tumi rent richting de bal. Tumi probeert naar een medespeler te passen. Raiss rent richting de bal. Raiss schiet op doel. Djoubairou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - BORDO GANGS 4:0

79e minuut.
N`Doki speelt de bal door. Figurski is nu in balbezit. Figurski passt de bal in één keer door. Harb rent richting de bal. Harb schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - BORDO GANGS 5:0

82e minuut.
Moutchen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsopzang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsopzang geeft een lange en hoge pass. Tsopzang rent richting de bal. Tsopzang probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Ebongué de bal. Raiss is nu in balbezit. Raiss passt de bal zonder na te denken. Harb is nu in balbezit. Harb schiet op doel. Djoubairou bokst de bal weg. Harb bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb haalt uit met een fantastische trap. Djoubairou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - BORDO GANGS 6:0

88e minuut.
Raiss is nu in balbezit. Ebongué met een sublieme pass. Inworp. Tsopzang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raiss geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABAD Fc 18%, BORDO GANGS 82%.
ABAD Fc - BORDO GANGS 6:0