Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHRISC ac bernet
Arrow Tactiek 523
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 21.9
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


12e minuut.
Bekombo passt de bal zonder na te denken. Edjoa rent richting de bal. Edjoa passt de bal met de wreef. Fonlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonlon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Ridong de bal. Fogang is nu in balbezit. Fogang passt de bal in één keer door. Fonlon rent richting de bal. Fonlon draait met de bal, schiet en ... Pořezal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mosinzon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Kong met een snelle inworp. Fogang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogang geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHRISC 53%, ac bernet 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHRISC - ac bernet 0:0

53e minuut.
Fogang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogang met een sublieme pass. Ridong rent richting de bal. Fonlon verovert de bal door een tackle van achteren. Fonlon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lehmikangas rent richting de bal. Lehmikangas geeft een lange en hoge pass. Edjoa probeert de bal aan de voet te houden. Fonlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonlon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fogang rent richting de bal. Fogang passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fonlon de bal. Fonlon haalt uit met een fantastische trap. Pořezal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHRISC - ac bernet 0:1

68e minuut.
Laluz probeert naar een medespeler te passen. Fogang rent richting de bal. Fogang passt de bal zonder na te denken. Fonlon is nu in balbezit. Fonlon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ridong verovert de bal door een tackle van achteren. Ridong met een sublieme pass. Laluz speelt de bal door. da Mama bereikt de bal nog maar net als eerste. da Mama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bekombo geeft de bal voor. Fogang kopt de bal weg. Mosinzon heeft problemen om de bal te vangen. Fonlon is nu in balbezit. Fonlon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHRISC 45%, ac bernet 55%.
CHRISC - ac bernet 0:1