Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJN TEAM Grands Picathartes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Eboutou verovert de bal door een tackle van achteren. Eboutou met een sublieme pass. Tene is nu in balbezit. Tene schiet op doel. Na een snelle pass probeert Meillon de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJN TEAM - Grands Picathartes 1:0

17e minuut.
Miller probeert naar een medespeler te passen. Ateke rent richting de bal. Ateke passt de bal in één keer door. Tene is nu in balbezit. Tene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
M`Bendjob bereikt de bal nog maar net als eerste. Meillon onderschept slim de pass. Meillon geeft een hoge lob. Pensy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pensy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Molongo passt de bal met de wreef. Ateke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateke passt de bal in één keer door. Bella is nu in balbezit. Bella geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Owono bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono probeert naar een medespeler te passen. Siewouo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pensy verovert de bal door een tackle van achteren. Pensy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
N`Tsogo is nu in balbezit. Biya onderschept slim de pass. Biya met een sublieme pass. Pensy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pensy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TJN TEAM - Grands Picathartes 1:1

38e minuut.
Bella speelt de bal door. M`Bendjob is nu in balbezit. M`Bendjob passt de bal met de wreef. Tene is nu in balbezit. Tene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Moudime met een harde bal richting middenveld. N`Tsogo kopt de bal weg. Eboutou heeft problemen om de bal te vangen. Tene rent richting de bal. Tene haalt uit met een fantastische trap. Moudime bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. M`Boa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ateke kopt de bal weg. Tene rent richting de bal. Tene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJN TEAM - Grands Picathartes 2:1

41e minuut.
Eboutou verovert de bal door een tackle van achteren. Eboutou probeert naar een medespeler te passen. Minyem rent richting de bal. Pensy onderschept slim de pass. Pensy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJN TEAM 46%, Grands Picathartes 54%.
TJN TEAM - Grands Picathartes 2:1

47e minuut.
Eboutou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateke verovert de bal door een tackle van achteren. Ateke probeert naar een medespeler te passen. Tene is nu in balbezit. Tene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Biya passt de bal met de wreef. Pensy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siewouo. Siewouo krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Meillon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`Boa met de inworp. M`Bendjob bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bendjob geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Janvier de bal. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo passt de bal met de wreef. Tene bereikt de bal nog maar net als eerste. Tene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJN TEAM - Grands Picathartes 3:1

72e minuut.
Ekangaki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Janvier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biya bereikt de bal nog maar net als eerste. Biya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rahibou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ateke met de inworp. Biya bereikt de bal nog maar net als eerste. Biya haalt uit met een fantastische trap. Bilamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJN TEAM 47%, Grands Picathartes 53%.
TJN TEAM - Grands Picathartes 3:1