Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Basel FC Kamer 237
Attack Tactiek 442
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 24.2
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Ipouck is nu in balbezit. Klungelig pakt Ipouck de bal. Ipouck passt de bal zonder na te denken. Ombede is nu in balbezit. Ombede haalt uit met een fantastische trap. Mvogo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Dibango geeft een hoge lob. Dang kopt de bal weg. Klungelig pakt Djom de bal. Fogang is nu in balbezit. Fogang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Inworp. Som zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nlend rent richting de bal. Ombede onderschept slim de pass. Ombede schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basel - FC Kamer 237 0:1

21e minuut.
Bassi rent richting de bal. Dang geeft een lange en hoge pass. M`Bom rent richting de bal. M`Bom schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Ipouck onderschept slim de pass. Ipouck probeert naar een medespeler te passen. M`Bom is nu in balbezit. M`Bom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Timba rent richting de bal. Timba speelt de bal door. Nlend probeert de bal aan de voet te houden. M`Bom is nu in balbezit. M`Bom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Douryang is nu in balbezit. Douryang passt de bal in één keer door. Fogang probeert naar een medespeler te passen. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Basel - FC Kamer 237 1:1

41e minuut.
Douryang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibango bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibango passt de bal met de wreef. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel. Tadajeu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Basel 50%, FC Kamer 237 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Basel - FC Kamer 237 1:1

46e minuut.
Ombede met een sublieme pass. M`Bom is nu in balbezit. M`Bom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dibango rent richting de bal. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Djom rent richting de bal. Dibango verovert de bal door een tackle van achteren. Dibango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
M`Bah geeft een lange en hoge pass. Som kopt de bal weg. M`Bom is nu in balbezit. M`Bom draait met de bal, schiet en ... Mvogo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller passt de bal zonder na te denken. Tadajeu probeert naar een medespeler te passen. M`Bom is nu in balbezit. M`Bom draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nlend rent richting de bal. M`Bom onderschept slim de pass. M`Bom speelt de bal door. Ombede rent richting de bal. Ombede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basel - FC Kamer 237 1:2

80e minuut.
Dang rent richting de bal. Dang geeft de bal voor. Moudoh rent richting de bal. M`Bom onderschept slim de pass. M`Bom haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moudoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Moudoh geeft een lange en hoge pass. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Basel 52%, FC Kamer 237 48%.
Real Basel - FC Kamer 237 1:2