Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kamer 237 Grands Picathartes
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
24.2 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ombede rent richting de bal. Ombede probeert naar een medespeler te passen. Meillon bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bom onderschept slim de pass. M`Bom schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
M`Bah verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bah passt de bal in één keer door. Meillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombede verovert de bal door een tackle van achteren. Ombede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamer 237 - Grands Picathartes 1:0

13e minuut.
Tchana speelt de bal door. Pensy heeft problemen om de bal te vangen. Miller rent richting de bal. Ombede verovert de bal door een tackle van achteren. Ombede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamer 237 - Grands Picathartes 2:0

16e minuut.
Miller geeft een hoge lob. Pensy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pensy met een sublieme pass. Tchana is nu in balbezit. Tchana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tchana passt de bal zonder na te denken. Janvier is nu in balbezit. Janvier met een sublieme pass. Pensy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pensy schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Benle passt de bal zonder na te denken. Timba bereikt de bal nog maar net als eerste. Timba passt de bal met de wreef. M`Bom is nu in balbezit. M`Bom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamer 237 - Grands Picathartes 3:0

40e minuut.
M`Bah onderschept slim de pass. M`Bom is nu in balbezit. M`Bom passt de bal zonder na te denken. Ombede rent richting de bal. Ombede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamer 237 - Grands Picathartes 4:0

44e minuut.
Owono geeft de bal voor. Djom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tchana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pensy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pensy haalt uit met een fantastische trap. Tadajeu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamer 237 - Grands Picathartes 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kamer 237 47%, Grands Picathartes 53%.
FC Kamer 237 - Grands Picathartes 4:1

48e minuut.
Eboutou onderschept slim de pass. M`Bom onderschept slim de pass. M`Bom speelt de bal door. Klungelig pakt Ombede de bal. Ombede haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Mendouga onderschept slim de pass. Mendouga probeert naar een medespeler te passen. Ipouck bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bom is nu in balbezit. M`Bom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ipouck verovert de bal door een tackle van achteren. Ipouck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Molongo de bal. Ombede rent richting de bal. Ombede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kamer 237 33%, Grands Picathartes 67%.
FC Kamer 237 - Grands Picathartes 4:1