Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekang FC Mbo United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
M`Berebe is nu in balbezit. Toudjani onderschept slim de pass. Toudjani speelt de bal door. Assou bereikt de bal nog maar net als eerste. Assou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. M`Bah trapt de bal weg van het doel. Fandja kopt de bal weg. Assou bereikt de bal nog maar net als eerste. Assou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekang FC - Mbo United 1:0

16e minuut.
N`Koulou is nu in balbezit. N`Koulou passt de bal zonder na te denken. Jouan is nu in balbezit. Adjan onderschept slim de pass. Adjan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
N`Tamack is nu in balbezit. N`Tamack speelt de bal door. Adjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jouan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ekang FC - Mbo United 1:1

27e minuut.
Toudjani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messi geeft een lange en hoge pass. Djonou rent richting de bal. Djonou geeft de bal voor. M`Bah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekang FC - Mbo United 2:1

42e minuut.
Assou rent richting de bal. Assou haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baoro de bal onder controle te krijgen. Djonou rent richting de bal. Djonou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekang FC 46%, Mbo United 54%.
Ekang FC - Mbo United 2:1

60e minuut.
Epende onderschept slim de pass. Messi verovert de bal door een tackle van achteren. Messi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baoro de bal onder controle te krijgen. M`Bah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekang FC - Mbo United 3:1

68e minuut.
Tchameni verovert de bal door een tackle van achteren. N`Tamack bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tamack passt de bal in één keer door. Daar is Adjan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adjan schiet op doel. Kouamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ribouem verovert de bal door een tackle van achteren. Messi rent richting de bal. Messi passt de bal met de wreef. Assou bereikt de bal nog maar net als eerste. Assou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekang FC - Mbo United 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekang FC 58%, Mbo United 42%.
Ekang FC - Mbo United 4:1