Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Sky Soccer Fenkam
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Pensy heeft problemen om de bal te vangen. Messomo is nu in balbezit. Messomo probeert naar een medespeler te passen. Tatsa rent richting de bal. Tatsa schiet op doel. Bahanag kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ribouem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribouem geeft een hoge lob. Tatsa is nu in balbezit. Tatsa draait met de bal, schiet en ... Boundka heeft problemen om de bal te vangen. Bahanag kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
N`Keng rent richting de bal. N`Keng geeft een lange en hoge pass. Kengwe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biyik is nu in balbezit. Biyik haalt uit met een fantastische trap. Mokake verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biyik rent richting de bal. Biyik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pensy geeft een hoge lob. Djoukeng bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tamack tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Tamack krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Etamé is nu in balbezit. Etamé geeft de bal voor. Araka rent richting de bal. Tatsa rent richting de bal. Tatsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
N`Diba geeft een hoge lob. Ribouem kopt de bal weg. N`Diba bereikt de bal nog maar net als eerste. Messomo onderschept slim de pass. Messomo haalt uit met een fantastische trap. Bahanag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Sky Soccer 61%, Fenkam 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Sky Soccer - Fenkam 0:0

58e minuut.
Amougou geeft een lange en hoge pass. N`Diba is nu in balbezit. Met opzet legt Ribouem zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ribouem naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Ousmanou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousmanou geeft een lange en hoge pass. Kengwe is nu in balbezit. Biyik onderschept slim de pass. Biyik draait met de bal, schiet en ... Mokake bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Sky Soccer 36%, Fenkam 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Sky Soccer - Fenkam 0:0