Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oyack City The2.O
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`Bella met een snelle inworp. Daar is Doh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doh geeft de bal voor. Ayang springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyack City - The2.O 1:0

3e minuut.
M`Bulle passt de bal zonder na te denken. Daar is Lombano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moungue schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moungue krijgt een gele kaart. Lombano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mvondo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. N`Konda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Banya is nu in balbezit. N`Dene is nu in balbezit. Banya onderschept slim de pass. Banya draait met de bal, schiet en ... Tapoko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
M`Bella geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Dongo met een snelle inworp. Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpondo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mongoulkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayang verovert de bal door een tackle van achteren. Ayang passt de bal zonder na te denken. Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Lombano geeft een hoge lob. M`Bulle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banya. Banya krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Banya verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bulle onderschept slim de pass. N`Dene rent richting de bal. Mpondo verovert de bal door een tackle van achteren. Mpondo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
M`Bulle probeert de bal aan de voet te houden. Mvondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyobo onderschept slim de pass. Daar is Eyobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eyobo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oyack City - The2.O 1:1

43e minuut.
Doh verovert de bal door een tackle van achteren. Doh passt de bal in één keer door. Essama probeert naar een medespeler te passen. Ayang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyack City - The2.O 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyack City 51%, The2.O 49%.
Oyack City - The2.O 2:1

52e minuut.
Na een snelle pass probeert M`Bella de bal onder controle te krijgen. N`Dongo rent richting de bal. Doh maakt een afschuwelijke overtreding. Doh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyack City 49%, The2.O 51%.
Oyack City - The2.O 2:1