Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJN TEAM FC Kamer 237
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 24
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Siewouo geeft een hoge lob. M`Boa kopt de bal weg. Klungelig pakt Djom de bal. M`Bendjob bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bendjob schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bella geeft een hoge lob. Djom heeft problemen om de bal te vangen. Tene is nu in balbezit. Tene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ipouck kopt de bal weg. M`Bah bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bah probeert naar een medespeler te passen. Ipouck is nu in balbezit. Ipouck geeft de bal voor. Bilamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJN TEAM 60%, FC Kamer 237 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TJN TEAM - FC Kamer 237 0:0

56e minuut.
Ateke bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bah verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Tsogo. N`Tsogo krijgt een gele kaart. M`Bah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ombede maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJN TEAM - FC Kamer 237 0:1

60e minuut.
Djom verovert de bal door een tackle van achteren. Ateke rent richting de bal. Ateke probeert naar een medespeler te passen. M`Bendjob is nu in balbezit. M`Bendjob draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tadajeu met een harde bal richting middenveld. M`Bah kopt de bal weg. Minyem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ombede rent richting de bal. Ombede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Timba geeft de bal voor. Kassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipouck begaat een overtreding. Kassi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kassi kan niet meer verder spelen. Ekangaki komt het veld opgelopen.

83e minuut.
N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo probeert naar een medespeler te passen. Minyem rent richting de bal. Ombede is nu in balbezit. Ombede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJN TEAM 62%, FC Kamer 237 38%.
TJN TEAM - FC Kamer 237 0:1