Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:29
  • Competitiewedstrijd: 2e Division.01
  • Stadion: Fenkam Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2811
Fenkam Ekang FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.2
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Gouiffe speelt de bal door. Inworp. Djonou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messi rent richting de bal. Messi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nadege met een snelle inworp. N`Chare probeert de bal met de borst te controleren. N`Chare probeert naar een medespeler te passen. Tatsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenkam - Ekang FC 1:0

24e minuut.
Etamé geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Koulou met de inworp. Daar is Toudjani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toudjani geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenkam - Ekang FC 1:1

25e minuut.
Messomo speelt de bal door. Klungelig pakt Tatsa de bal. Tatsa met een sublieme pass. Assou is nu in balbezit. Assou haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchokouali is nu in balbezit. Fandja is nu in balbezit. Assou rent richting de bal. Assou haalt uit met een fantastische trap. Mokake verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenkam 63%, Ekang FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenkam - Ekang FC 1:1

55e minuut.
N`Koulou verovert de bal door een tackle van achteren. N`Koulou geeft de bal voor. Nadege kopt de bal weg. Assou is nu in balbezit. Assou schiet op doel. Mokake probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Fandja rent richting de bal. Messomo verovert de bal door een tackle van achteren. Messomo met een sublieme pass. Tatsa is nu in balbezit. Tatsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
M`Bete geeft een hoge lob. Nadege kopt de bal weg. Klungelig pakt Tchuem de bal. Tatsa is nu in balbezit. Tatsa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Tchokouali passt de bal in één keer door. Tatsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatsa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jouan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenkam - Ekang FC 2:1

71e minuut.
M`Bete verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bete passt de bal met de wreef. Assou rent richting de bal. Assou schiet op doel. Gouiffe probeert de bal aan de voet te houden. Mokake bokst de bal weg.

88e minuut.
N`Chare bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Chare passt de bal in één keer door. Tatsa rent richting de bal. Messomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Messomo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenkam 42%, Ekang FC 58%.
Fenkam - Ekang FC 2:1