Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
k team Oyack City
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 28.2
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Bengondo probeert naar een medespeler te passen. Akoa heeft problemen om de bal te vangen. Ayang verovert de bal door een tackle van achteren. Ayang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
N`Kongo is nu in balbezit. M`Bulle met een sublieme pass. Oben probeert naar een medespeler te passen. Essama rent richting de bal. Essama haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
k team - Oyack City 0:1

25e minuut.
Tapoko trapt de bal weg van het doel. Oben is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Konda. N`Konda krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Oben verovert de bal door een tackle van achteren. Oben speelt de bal door. M`Bella is nu in balbezit. M`Bella geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lea de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lea rent richting de bal. Lea geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert N`Konda de bal onder controle te krijgen. Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: k team 56%, Oyack City 44%.
k team - Oyack City 0:1

50e minuut.
N`Konda is nu in balbezit. Oben verovert de bal door een tackle van achteren. Oben passt de bal met de wreef. Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Mpondo geeft een lange en hoge pass. Oben is nu in balbezit. Oben passt de bal in één keer door. Essama is nu in balbezit. Essama schiet op doel. Obama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ayang is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
k team - Oyack City 0:2

78e minuut.
Mpondo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lombano met de inworp. M`Bulle is nu in balbezit. M`Bulle geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: k team 73%, Oyack City 27%.
k team - Oyack City 0:2