Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenkam TJN TEAM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
N`Chare geeft een lange en hoge pass. Ateke kopt de bal weg. Ribouem heeft problemen om de bal te vangen. Tene is nu in balbezit. Tene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ateke onderschept slim de pass. Ateke probeert naar een medespeler te passen. Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bella probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenkam - TJN TEAM 0:1

30e minuut.
Amougou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ekangaki. Amougou raakt geblesseerd tijdens het duel. Amougou komt bij de bal en schiet. Bilamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenkam - TJN TEAM 1:1

32e minuut.
Ateke speelt de bal door. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo passt de bal met de wreef. Tene bereikt de bal nog maar net als eerste. Tene haalt uit met een fantastische trap. Mokake kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Klungelig pakt Tatsa de bal. N`Tsogo rent richting de bal. Messomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Messomo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert N`Tsogo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenkam - TJN TEAM 2:1

38e minuut.
M`Bendjob verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bendjob probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gouiffe onderschept slim de pass. Gouiffe probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenkam - TJN TEAM 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenkam 50%, TJN TEAM 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenkam - TJN TEAM 2:2

58e minuut.
Messomo probeert naar een medespeler te passen. Amougou rent richting de bal. Ekangaki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ekangaki krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ateke met een sublieme pass. Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bella speelt de bal door. M`Bendjob rent richting de bal. M`Bendjob geeft een lange en hoge pass. Mokake kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenkam 52%, TJN TEAM 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenkam - TJN TEAM 2:2