Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Basel The2.O
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Eyobo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mongoulkou komt het veld opgelopen.

33e minuut.
N`Dongo passt de bal in één keer door. Mpondo is nu in balbezit. Mpondo speelt de bal door. Banya bereikt de bal nog maar net als eerste. Banya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Miller probeert de bal aan de voet te houden. Fogang rent richting de bal. Etogo is nu in balbezit. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ahidjo is nu in balbezit. Ahidjo geeft een lange en hoge pass. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basel - The2.O 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Basel 41%, The2.O 59%.
Real Basel - The2.O 1:0

52e minuut.
Bassi geeft een lange en hoge pass. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibango rent richting de bal. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basel - The2.O 2:0

58e minuut.
Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Madi is nu in balbezit. Madi geeft de bal voor. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ... N`Konda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basel - The2.O 3:0

71e minuut.
Rahibou maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mpondo kopt de bal weg. Daar is Moudoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banya bereikt de bal nog maar net als eerste. Banya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Moungue geeft de bal voor. Nlend rent richting de bal. Banya onderschept slim de pass. Mpondo rent richting de bal. Mpondo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Moudoh de bal onder controle te krijgen. Mpondo rent richting de bal. Mpondo draait met de bal, schiet en ... Mvogo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Banya rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basel - The2.O 3:1

83e minuut.
Aboya verovert de bal door een tackle van achteren. Aboya geeft de bal voor. Inworp. Som met een snelle inworp. Bassi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basel - The2.O 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Basel 52%, The2.O 48%.
Real Basel - The2.O 4:1