Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc Vatican Ekang FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Ekwala geeft een hoge lob. N`Dehu probeert de bal aan de voet te houden. Assou bereikt de bal nog maar net als eerste. Assou draait met de bal, schiet en ... Inoni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Assou is nu in balbezit. Assou draait met de bal, schiet en ... Inoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Timba geeft de bal voor. N`Koulou is nu in balbezit. Silenu verovert de bal door een tackle van achteren. Silenu geeft een hoge lob. Sindjoun krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bafounta onderschept slim de pass. Bafounta met een sublieme pass. Tchuem rent richting de bal. Sindjoun verovert de bal door een tackle van achteren. Sindjoun haalt uit met een fantastische trap. Kouamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Vatican - Ekang FC 1:0

11e minuut.
Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bida verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bida probeert naar een medespeler te passen. Bafounta heeft problemen om de bal te vangen. Bafounta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
M`Bida onderschept slim de pass. Messi probeert naar een medespeler te passen. Eto`o bereikt de bal nog maar net als eerste. Assou rent richting de bal. Assou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fandja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafounta verovert de bal door een tackle van achteren. Bafounta geeft een hoge lob. Sindjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindjoun haalt uit met een fantastische trap. Kouamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Vatican - Ekang FC 2:0

28e minuut.
N`Koulou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribouem is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silenu. Silenu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ribouem is nu in balbezit. Eto`o onderschept slim de pass. Eto`o probeert naar een medespeler te passen. Sindjoun is nu in balbezit. Sindjoun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ribouem met een sublieme pass. Bafounta rent richting de bal. Bafounta speelt de bal door. Sindjoun is nu in balbezit. Sindjoun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Toudjani met een snelle inworp. Ribouem heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bafounta. Ribouem raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ribouem kan niet meer verder spelen. N`Diba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Vatican 40%, Ekang FC 60%.
fc Vatican - Ekang FC 2:0

46e minuut.
Messi passt de bal zonder na te denken. Assou heeft problemen om de bal te vangen. M`Bida schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Assou wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Assou kan niet meer verder spelen. Ayock komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Obama met een snelle inworp. Fandja is nu in balbezit. Bafounta rent richting de bal. Bafounta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Messi de bal. Bafounta is nu in balbezit. Met opzet legt N`Diba zijn tegenspeler op de grond. N`Diba krijgt een gele kaart.

59e minuut.
N`Koulou met een snelle inworp. N`Diba bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Diba passt de bal zonder na te denken. Silenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silenu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

64e minuut.
N`Diba bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Diba met een sublieme pass. N`Dehu is nu in balbezit. Ayock verovert de bal door een tackle van achteren. Ayock draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt N`Chare de bal. Ayock is nu in balbezit. Eto`o bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi is nu in balbezit. Messi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Djonou is nu in balbezit. Djonou met een sublieme pass. Ayock is nu in balbezit. Ayock haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Vatican - Ekang FC 2:1

79e minuut.
N`Diba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindjoun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Diba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. N`Diba met een snel genomen vrije trap. Ayock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayock haalt uit met een fantastische trap. Inoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Vatican 45%, Ekang FC 55%.
fc Vatican - Ekang FC 2:1