Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:29
  • Competitiewedstrijd: 2e Division.02
  • Stadion: Venomz Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2457
Venomz kriska Fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


14e minuut.
Nsana bereikt de bal nog maar net als eerste. Madi verovert de bal door een tackle van achteren. Madi passt de bal in één keer door. Ebale rent richting de bal. Ebale schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Daar is Makadji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etoundi is nu in balbezit. Etoundi probeert naar een medespeler te passen. Ebale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nsana passt de bal met de wreef. Eko bereikt de bal nog maar net als eerste. Eko passt de bal zonder na te denken. Moliva rent richting de bal. Moliva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Makadji is nu in balbezit. Ebale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makadji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makadji zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moliva rent richting de bal. Moliva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venomz - kriska Fc 1:0

37e minuut.
Essindi rent richting de bal. Essindi passt de bal met de wreef. Moliva rent richting de bal. Moliva draait met de bal, schiet en ... Biaka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venomz - kriska Fc 2:0

42e minuut.
Essindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Essindi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Moussambani de bal onder controle te krijgen. Eko bereikt de bal nog maar net als eerste. Eko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venomz 48%, kriska Fc 52%.
Venomz - kriska Fc 2:0

46e minuut.
Ehawa speelt de bal door. Ebale is nu in balbezit. Met opzet legt Eko zijn tegenspeler op de grond. Eko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Moliva draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Benle de bal onder controle te krijgen. Makadji geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fotso de bal. Moliva is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Etoundi verovert de bal door een tackle van achteren. Etoundi speelt de bal door. Ehawa is nu in balbezit. Ebale rent richting de bal. Ebale haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. M`Bzele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Nsana passt de bal in één keer door. Benle is nu in balbezit. Moliva begaat een overtreding. Moliva krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Daar is Tchinda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moliva rent richting de bal. Tchinda probeert naar een medespeler te passen. Moliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliva draait met de bal, schiet en ... Biaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Tchankeu rent richting de bal. Ehawa onderschept slim de pass. Ehawa met een sublieme pass. Ebale rent richting de bal. Ebale haalt uit met een fantastische trap. M`Bzele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. M`Bzele met een sublieme pass. Madi kopt de bal weg. Ehawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ehawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Makadji is nu in balbezit. Moussambani bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussambani geeft de bal voor. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Etoundi probeert naar een medespeler te passen. Ebale is nu in balbezit. Pokossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebale verovert de bal door een tackle van achteren. Ebale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venomz - kriska Fc 2:1

86e minuut.
Madi heeft problemen om de bal te vangen. Nsana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsana speelt de bal door. Moliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venomz 52%, kriska Fc 48%.
Venomz - kriska Fc 2:1