Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kriska Fc Équipe Fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller passt de bal zonder na te denken. N`Gouayiemo is nu in balbezit. N`Gouayiemo draait met de bal, schiet en ... Benle probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

11e minuut.
Tchinda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. M`Bete is nu in balbezit. M`Bete geeft een lange en hoge pass. N`Gouayiemo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gouayiemo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ehawa bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bozo`o tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ehawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Madi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andela probeert de bal met de borst te controleren. Djappa rent richting de bal. Ebale onderschept slim de pass. Ebale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kriska Fc - Équipe Fc 1:0

15e minuut.
Ehawa speelt de bal door. Ebale rent richting de bal. M`Bete rent richting de bal. Ebale verovert de bal door een tackle van achteren. Ebale schiet op doel. Minlend bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kriska Fc - Équipe Fc 2:0

24e minuut.
M`Bozo`o rent richting de bal. Ehawa onderschept slim de pass. Ehawa probeert naar een medespeler te passen. Ebale rent richting de bal. Ebale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pensy met een snelle inworp. Ehawa bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bozo`o legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ehawa raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ehawa neemt zijn aanloop. Minlend verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Atangana speelt de bal door. Madi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madi speelt de bal door. Ebale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kriska Fc - Équipe Fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kriska Fc 39%, Équipe Fc 61%.
kriska Fc - Équipe Fc 3:0

55e minuut.
Miller is nu in balbezit. Miller geeft een hoge lob. Atangana is nu in balbezit. N`Guesela onderschept slim de pass. N`Guesela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Andela geeft een hoge lob. Inworp. Pensy met een snelle inworp. Ehawa rent richting de bal. Ehawa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
M`Bozo`o speelt de bal door. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller passt de bal zonder na te denken. N`Gouayiemo is nu in balbezit. N`Gouayiemo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Djappa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Etoundi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ehawa is nu in balbezit. Ehawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kriska Fc 52%, Équipe Fc 48%.
kriska Fc - Équipe Fc 3:0