Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kriska Fc Bruns Zebres
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 3
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 23.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
N`Kongo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kongo passt de bal zonder na te denken. Daar is Tchinda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is N`Dingue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Dingue passt de bal zonder na te denken. Colomban bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda draait met de bal, schiet en ... Biaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Etoundi met de inworp. Ehawa is nu in balbezit. Bouba maakt een afschuwelijke overtreding. Bouba krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Atangana passt de bal in één keer door. Moussambani rent richting de bal. Tchinda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tchinda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba onderschept slim de pass. Bouba passt de bal in één keer door. Colomban bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bouba met een sublieme pass. Colomban is nu in balbezit. Benle bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomban verovert de bal door een tackle van achteren. Colomban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kriska Fc 51%, Bruns Zebres 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kriska Fc - Bruns Zebres 0:0

49e minuut.
Eto`o passt de bal in één keer door. Colomban is nu in balbezit. Fotso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fotso krijgt een gele kaart. Colomban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colomban legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
kriska Fc - Bruns Zebres 0:1

63e minuut.
Moussambani passt de bal zonder na te denken. Ehawa rent richting de bal. Ehawa speelt de bal door. Ebale rent richting de bal. Ebale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pensy kopt de bal weg. Madi kan de bal niet met de borst controleren. N`Dingue maakt een afschuwelijke overtreding. N`Dingue is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Madi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomban rent richting de bal. Madi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Madi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Etoundi probeert naar een medespeler te passen. Ebale is nu in balbezit. Bouba speelt de bal door. Colomban rent richting de bal. Colomban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kriska Fc - Bruns Zebres 0:2

83e minuut.
Ebale is nu in balbezit. Ehawa rent richting de bal. Met opzet legt Bouba zijn tegenspeler op de grond. Bouba krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benle trapt de bal weg. Ehawa kopt de bal weg. Colomban rent richting de bal. Colomban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kriska Fc - Bruns Zebres 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kriska Fc 50%, Bruns Zebres 50%.
kriska Fc - Bruns Zebres 0:3