Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juven FC Venomz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Kegne is nu in balbezit. Eko onderschept slim de pass. Moliva rent richting de bal. Moliva schiet op doel. Ipouck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juven FC - Venomz 0:1

13e minuut.
Ehawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehawa geeft de bal voor. Moliva is nu in balbezit. Eko rent richting de bal. Eko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Timba onderschept slim de pass. Eko is nu in balbezit. Kegne rent richting de bal. Eko onderschept slim de pass. Eko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juven FC 60%, Venomz 40%.
Juven FC - Venomz 0:1

59e minuut.
Timba bereikt de bal nog maar net als eerste. Timba speelt de bal door. Enanga heeft problemen om de bal te vangen. Moliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliva schiet op doel. Ipouck bokst de bal weg. Moliva is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Makadji geeft een hoge lob. Timba bereikt de bal nog maar net als eerste. Timba geeft een lange en hoge pass. Eko rent richting de bal. Eko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is N`Kolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eko is nu in balbezit. Eko passt de bal met de wreef. Moliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juven FC - Venomz 0:2

72e minuut.
Foimi rent richting de bal. Foimi geeft een hoge lob. Oloa probeert de bal aan de voet te houden. N`Jikam is nu in balbezit. N`Jikam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
N`Jikam onderschept slim de pass. N`Jikam speelt de bal door. Tchankeu rent richting de bal. Fotso onderschept slim de pass. Fotso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kegne is nu in balbezit. Eko is nu in balbezit. Kegne maakt een afschuwelijke overtreding. Kegne krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juven FC 49%, Venomz 51%.
Juven FC - Venomz 0:2