Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lions Douala city
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen average
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Nyobé onderschept slim de pass. Nyobé passt de bal met de wreef. Araka rent richting de bal. N`Gom is nu in balbezit. N`Gom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
N`Gom verovert de bal door een tackle van achteren. N`Gom speelt de bal door. Araka rent richting de bal. Araka draait met de bal, schiet en ... Ipouck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lions - Douala city 0:1

28e minuut.
M`Bang rent richting de bal. Awala onderschept slim de pass. Bonjawo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Awala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Afame komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Nyobé met een sublieme pass. Rahibou is nu in balbezit. Rahibou probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt N`Gom de bal. N`Gom schiet op doel. Ipouck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lions - Douala city 0:2

35e minuut.
Araka kopt de bal weg. Rahibou rent richting de bal. Rahibou draait met de bal, schiet en ... Deffo kopt de bal weg. Araka probeert de bal aan de voet te houden. Ipouck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
N`Tieche bereikt de bal nog maar net als eerste. Tignyemb onderschept slim de pass. Tignyemb passt de bal met de wreef. Araka bereikt de bal nog maar net als eerste. Araka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lions 56%, Douala city 44%.
FC Lions - Douala city 0:2

46e minuut.
Awala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Etamé komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bonjawo is nu in balbezit. Etamé rent richting de bal. Bonjawo verovert de bal door een tackle van achteren. Afame onderschept slim de pass. Afame schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
N`Gom is nu in balbezit. N`Gom passt de bal met de wreef. N`Tieche geeft een lange en hoge pass. Etamé rent richting de bal. Etamé draait met de bal, schiet en ... Bekono bokst de bal weg.

81e minuut.
Kotonang bereikt de bal nog maar net als eerste. Afame verovert de bal door een tackle van achteren. Afame met een sublieme pass. Daar is Etamé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etamé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lions - Douala city 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lions 46%, Douala city 54%.
FC Lions - Douala city 1:2