Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
edeng fc GRACE LEAGUE
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Moumié met een sublieme pass. M`Bassi rent richting de bal. M`Bassi met een sublieme pass. Tcheuko rent richting de bal. Tcheuko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Klungelig pakt Bekono de bal. Andela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Andela verovert de bal door een tackle van achteren. Andela geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doh rent richting de bal. Andela rent richting de bal. Andela passt de bal zonder na te denken. Tcheuko is nu in balbezit. Tcheuko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
edeng fc - GRACE LEAGUE 0:1

14e minuut.
Konamegui met een sublieme pass. Klungelig pakt M`Bassi de bal. M`Bassi speelt de bal door. Tcheuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tcheuko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Konamegui kan de bal niet met de borst controleren. Nseke rent richting de bal. Nseke met een sublieme pass. Deffo rent richting de bal. Deffo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
edeng fc - GRACE LEAGUE 1:1

36e minuut.
N`Djoké zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffo passt de bal in één keer door. Nseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nseke geeft de bal voor. M`Beng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Andela rent richting de bal. Tcheuko is nu in balbezit. Doh rent richting de bal. Tcheuko rent richting de bal. Tcheuko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edeng fc 54%, GRACE LEAGUE 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
edeng fc - GRACE LEAGUE 1:1

52e minuut.
Nseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Andela verovert de bal door een tackle van achteren. Andela passt de bal in één keer door. Tcheuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tcheuko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Deffo onderschept slim de pass. Deffo passt de bal met de wreef. Daar is Biakollo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebongué bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebongué haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Deffo speelt de bal door. Moumié rent richting de bal. Ebongué maakt een afschuwelijke overtreding. Ebongué krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Doh is nu in balbezit. Doh passt de bal met de wreef. Ebongué heeft problemen om de bal te vangen. Ebongué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
edeng fc - GRACE LEAGUE 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edeng fc 51%, GRACE LEAGUE 49%.
edeng fc - GRACE LEAGUE 2:1