Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Stars ✨ FC Lions
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ekambi passt de bal met de wreef. Bekombo is nu in balbezit. Bekombo probeert naar een medespeler te passen. M`Belé is nu in balbezit. M`Belé draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Afame probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bouba de bal. Bouba met een sublieme pass. Edjoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Edjoa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Stars ✨ - FC Lions 0:1

11e minuut.
Abunaw met een sublieme pass. Ekambi rent richting de bal. Ekambi passt de bal in één keer door. Bouba rent richting de bal. Bouba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bouba heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Siewouo met de inworp. Ekotto rent richting de bal. Ekotto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bouba is nu in balbezit. Bouba geeft een lange en hoge pass. Etamé probeert de bal met de borst te controleren. Etamé draait met de bal, schiet en ... M`Bulle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Stars ✨ - FC Lions 0:2

20e minuut.
Eyoum speelt de bal door. M`Belé rent richting de bal. Met opzet legt Afame zijn tegenspeler op de grond. Afame krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Afame is nu in balbezit. Bekombo onderschept slim de pass. Bekombo probeert naar een medespeler te passen. Eyoum rent richting de bal. Eyoum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Stars ✨ - FC Lions 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Stars ✨ 46%, FC Lions 54%.
Madrid Stars ✨ - FC Lions 1:2

48e minuut.
Abunaw speelt de bal door. Siewouo rent richting de bal. Siewouo passt de bal in één keer door. M`Belé rent richting de bal. M`Belé draait met de bal, schiet en ... Ipouck bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Madrid Stars ✨ - FC Lions 2:2

52e minuut.
Ekambi geeft de bal voor. Klungelig pakt Edjoa de bal. Kotonang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotonang krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Siewouo met de inworp. Ekambi met een sublieme pass. Daar is Bekombo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekotto rent richting de bal. Ekotto geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Stars ✨ - FC Lions 3:2

60e minuut.
Ewodo met een sublieme pass. Ekotto geeft de bal voor. Klungelig pakt Deffo de bal. Eyoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyoum passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kegne met de inworp. Abunaw probeert naar een medespeler te passen. Eyoum is nu in balbezit. Eyoum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Deffo is nu in balbezit. Deffo geeft de bal voor. Abunaw rent richting de bal. Etamé onderschept slim de pass. Etamé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Stars ✨ 42%, FC Lions 58%.
Madrid Stars ✨ - FC Lions 3:2