Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pizarro fc ABANG FC
Normal Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Fameni is nu in balbezit. Djam onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamen. Tamen krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Moudoh passt de bal met de wreef. N`Kolo is nu in balbezit. N`Kolo passt de bal in één keer door. Moudoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Moudoh draait met de bal, schiet en ... Essome probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

45e minuut.
Moudoh is nu in balbezit. Moudoh schiet op doel. Tchanthuing probeert de bal aan de voet te houden. N`Kolo rent richting de bal. N`Kolo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizarro fc 45%, ABANG FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pizarro fc - ABANG FC 0:0

67e minuut.
Enanga geeft een lange en hoge pass. Yinda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boundka de bal. Gathuessi rent richting de bal. Gathuessi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Djam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tchobang komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Yinda rent richting de bal. Bahanag verovert de bal door een tackle van achteren. Bahanag probeert naar een medespeler te passen. Moudoh is nu in balbezit. Moudoh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
N`Kolo is nu in balbezit. N`Kolo speelt de bal door. Enanga probeert de bal aan de voet te houden. Tene is nu in balbezit. Tene draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizarro fc 50%, ABANG FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pizarro fc - ABANG FC 0:0