Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Volcans Braves Pélicans
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutoumdjou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bikoi raakt geblesseerd tijdens het duel. Moutoumdjou speelt de bal door. Bikoi wilt de vrije trap nemen. Paal! Edjoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bikoi rent richting de bal. Moutoumdjou is nu in balbezit. Moutoumdjou met een sublieme pass. Araka rent richting de bal. Araka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Eyobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyobo draait met de bal, schiet en ... Kengwe bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bia onderschept slim de pass. M`Bia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Moutoumdjou kopt de bal weg. Klungelig pakt Noukeu de bal. Nami is nu in balbezit. Araka onderschept slim de pass. Araka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Nadege geeft een lange en hoge pass. Essamba kopt de bal weg. Nami bereikt de bal nog maar net als eerste. Araka verovert de bal door een tackle van achteren. Araka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
N`Diba trapt de bal weg van het doel. Bikoi kopt de bal weg. Yinda heeft problemen om de bal te vangen. Bekolo onderschept slim de pass. Bekolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Volcans 52%, Braves Pélicans 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Volcans - Braves Pélicans 0:0

53e minuut.
Moutoumdjou rent richting de bal. Nadege verovert de bal door een tackle van achteren. Nadege probeert naar een medespeler te passen. Bekolo rent richting de bal. Bekolo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Union Volcans - Braves Pélicans 1:0

58e minuut.
Araka is nu in balbezit. Eyobo rent richting de bal. Nami bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyobo verovert de bal door een tackle van achteren. Eyobo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Meck probeert de bal aan de voet te houden. Djam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meck. Meck krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Volcans 50%, Braves Pélicans 50%.
Union Volcans - Braves Pélicans 1:0