Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wumjeck Pizarro fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.9
matig Schieten redelijk
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Enanga bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gom rent richting de bal. N`Gom passt de bal in één keer door. Oben bereikt de bal nog maar net als eerste. Oben schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fameni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fameni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bouba de bal. Moudoh rent richting de bal. Moudoh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tene bereikt de bal nog maar net als eerste. Jama legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tene raakt geblesseerd tijdens het duel. Moudoh legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ipouck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wumjeck - Pizarro fc 0:1

35e minuut.
Jama probeert de bal aan de voet te houden. Jama geeft de bal voor. Fameni kopt de bal weg. Moudoh is nu in balbezit. Moudoh geeft de bal voor. Ipouck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tene bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Moudoh is nu in balbezit. Moudoh passt de bal zonder na te denken. Moute is nu in balbezit. Moute haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wumjeck - Pizarro fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wumjeck 56%, Pizarro fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wumjeck - Pizarro fc 1:1

47e minuut.
Meillon is nu in balbezit. Moudoh verovert de bal door een tackle van achteren. Moudoh speelt de bal door. Tene rent richting de bal. Tene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
N`Gom speelt de bal door. Tsona rent richting de bal. Met opzet legt N`Kolo zijn tegenspeler op de grond. N`Kolo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wumjeck 63%, Pizarro fc 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wumjeck - Pizarro fc 1:1