Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Volcans Muambo11
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Bikoi rent richting de bal. Eloundou verovert de bal door een tackle van achteren. Dikongué bereikt de bal nog maar net als eerste. Nami rent richting de bal. Nami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dikongué rent richting de bal. Dikongué geeft een lange en hoge pass. Moussono rent richting de bal. Ayock is nu in balbezit. Ayock draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Volcans 44%, Muambo11 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Volcans - Muambo11 0:0

49e minuut.
Eloundou passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Noukeu de bal. Moussono rent richting de bal. Moussono draait met de bal, schiet en ... N`Diba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Volcans - Muambo11 0:1

63e minuut.
Nami met een sublieme pass. Bikoi rent richting de bal. Dikongué tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bikoi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bikoi wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bekolo is nu in balbezit. Bekolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Union Volcans - Muambo11 1:1

72e minuut.
Moussono bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboutou is nu in balbezit. Moussono verovert de bal door een tackle van achteren. Moussono draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tombi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Oloa geeft een lange en hoge pass. Djam is nu in balbezit. Oloa maakt een afschuwelijke overtreding. Oloa krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Nadege speelt de bal door. Bekolo is nu in balbezit. Nzinkeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekolo onderschept slim de pass. Bekolo draait met de bal, schiet en ... Dem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Volcans 43%, Muambo11 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Volcans - Muambo11 1:1