Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:30
  • Competitiewedstrijd: 3e Division.01
  • Stadion: DJ FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1643
DJ FC Forts Hippopotames
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Madi heeft problemen om de bal te vangen. Essengue rent richting de bal. Essengue passt de bal in één keer door. Madi heeft problemen om de bal te vangen. Madi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Moreau rent richting de bal. Kong onderschept slim de pass. Kong met een sublieme pass. N`Go bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Go schiet op doel. Abah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Essengue is nu in balbezit. Minyem onderschept slim de pass. Minyem passt de bal met de wreef. Madi is nu in balbezit. Madi schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Onguetou is nu in balbezit. N`Go onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minyem. Minyem krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Yinda rent richting de bal. Yinda speelt de bal door. N`Go rent richting de bal. Moreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
M`Bahoute geeft een hoge lob. Colomban probeert de bal met de borst te controleren. Colomban probeert naar een medespeler te passen. Daar is Madi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madi haalt uit met een fantastische trap. Kamdem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Madi rent richting de bal. Madi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DJ FC - Forts Hippopotames 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DJ FC 39%, Forts Hippopotames 61%.
DJ FC - Forts Hippopotames 0:1

52e minuut.
Essengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Minyem verovert de bal door een tackle van achteren. Minyem met een sublieme pass. Klungelig pakt Madi de bal. Madi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DJ FC - Forts Hippopotames 0:2

68e minuut.
Jama bereikt de bal nog maar net als eerste. Jama met een sublieme pass. Moreau is nu in balbezit. Moreau draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kong de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moussono zal de hoekschop nemen. Daar is Oloa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DJ FC - Forts Hippopotames 1:2

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Essengue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colomban met een sublieme pass. Moreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DJ FC - Forts Hippopotames 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DJ FC 54%, Forts Hippopotames 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DJ FC - Forts Hippopotames 2:2