Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pizarro fc Noirs Éléphants
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Ekambi is nu in balbezit. Ekambi passt de bal zonder na te denken. Daar is Boundka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douva bereikt de bal nog maar net als eerste. Douva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Moudoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moudoh probeert naar een medespeler te passen. Tene bereikt de bal nog maar net als eerste. Tene schiet op doel. Nsana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizarro fc - Noirs Éléphants 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizarro fc 37%, Noirs Éléphants 63%.
Pizarro fc - Noirs Éléphants 1:0

47e minuut.
Tene raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lamu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Lamu verovert de bal door een tackle van achteren. Lamu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Douryang de bal onder controle te krijgen. Moudoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Moudoh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tchetchoua rent richting de bal. Moudoh rent richting de bal. Moudoh passt de bal in één keer door. Lamu rent richting de bal. Lamu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Gathuessi met een sublieme pass. Douva bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahanag onderschept slim de pass. Tapoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapoko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tapoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fameni verovert de bal door een tackle van achteren. Fameni met een sublieme pass. Lamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamu draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Fameni is nu in balbezit. Gathuessi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fameni. Gathuessi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gathuessi kan niet meer verder spelen. Kuete komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Tapoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapoko passt de bal zonder na te denken. Douva rent richting de bal. Douva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pizarro fc - Noirs Éléphants 1:1

90e minuut.
Fameni is nu in balbezit. Tapoko is nu in balbezit. Fameni onderschept slim de pass. Moudoh is nu in balbezit. Moudoh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizarro fc 41%, Noirs Éléphants 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pizarro fc - Noirs Éléphants 1:1