Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honnetes Rhinocéros Union Volcans
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Essamba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Etogo. Essamba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Essamba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nadege is nu in balbezit. Bekolo is nu in balbezit. Bekolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Edjoa geeft de bal voor. Inworp. Essamba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bikoi is nu in balbezit. Bikoi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Etogo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kengwe met een snelle inworp. Essamba is nu in balbezit. Essamba geeft een hoge lob. M`Beyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bekolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honnetes Rhinocéros - Union Volcans 0:1

30e minuut.
Eboutou speelt de bal door. Djam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaham krijgt een gele kaart. Djam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nadege zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Etogo de bal. Bekolo rent richting de bal. Bekolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Etogo geeft een hoge lob. Nadege is nu in balbezit. Nadege geeft de bal voor. Bekolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Eboutou rent richting de bal. Elame rent richting de bal. Eboutou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elame wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Elame kan niet meer verder spelen. Owona komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honnetes Rhinocéros 68%, Union Volcans 32%.
Honnetes Rhinocéros - Union Volcans 0:1

55e minuut.
Kengwe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Menghe met een snelle inworp. Akono rent richting de bal. Akono geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Honnetes Rhinocéros - Union Volcans 1:1

64e minuut.
Nadege rent richting de bal. Nadege geeft de bal voor. Edjoa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bekolo is nu in balbezit. Bekolo haalt uit met een fantastische trap. M`Beyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Etogo geeft een hoge lob. Inworp. Essamba met de inworp. Bikoi rent richting de bal. Bikoi schiet op doel. M`Beyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Honnetes Rhinocéros - Union Volcans 1:2

76e minuut.
Owona geeft een lange en hoge pass. Tumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Noukeu begaat een overtreding. Noukeu krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Akono is nu in balbezit. Eboutou rent richting de bal. Eboutou probeert naar een medespeler te passen. Bekolo rent richting de bal. Bekolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nami bereikt de bal nog maar net als eerste. Akono onderschept slim de pass. Akono passt de bal zonder na te denken. Tumi rent richting de bal. Tumi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honnetes Rhinocéros 48%, Union Volcans 52%.
Honnetes Rhinocéros - Union Volcans 1:2