Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABANG FC Dangereux Éléphants
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Pelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboutou rent richting de bal. Eboutou geeft de bal voor. Gathuessi is nu in balbezit. Gathuessi schiet op doel. N`Di bokst de bal weg.

22e minuut.
Essomba passt de bal met de wreef. Ekambi heeft problemen om de bal te vangen. Ekambi passt de bal met de wreef. Kesseng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesseng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tchobang met een sublieme pass. Kesseng is nu in balbezit. N`Gambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesseng verovert de bal door een tackle van achteren. Kesseng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABANG FC 59%, Dangereux Éléphants 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ABANG FC - Dangereux Éléphants 0:0

47e minuut.
Kesseng passt de bal met de wreef. Essomba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoue verovert de bal door een tackle van achteren. Yinda rent richting de bal. Yinda passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
M`Bendjob passt de bal zonder na te denken. Pelle rent richting de bal. Pelle geeft een hoge lob. Mamoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Essome trapt de bal weg. Yinda speelt de bal door. Ekotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoue rent richting de bal. Bikoue draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
M`Bendjob onderschept slim de pass. M`Bendjob met een sublieme pass. Pelle is nu in balbezit. Pelle met een sublieme pass. Enanga geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Essomba rent richting de bal. N`Doki onderschept slim de pass. N`Doki probeert naar een medespeler te passen. Gathuessi rent richting de bal. Gathuessi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABANG FC 42%, Dangereux Éléphants 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ABANG FC - Dangereux Éléphants 0:0